Home  |  Contents 

Microcontroller and PC projects
  Forum Index : Microcontroller and PC projects         Section
Subject Topic: Interrupt Disable Post ReplyPost New Topic
Author
Message << Prev Topic | Next Topic >>
panky
Guru
Guru
Avatar

Joined: 02 October 2012
Location: Australia
Online Status: Offline
Posts: 520
Posted: 17 May 2018 at 9:26am | IP Logged Quote panky

Possibly one for Geoff and/or Peter?

Is there any way currently to globally disable and enable all interrupts?

Is it something that may be possible or desireable in the future?

panky

__________________
DonTSM1,Duinomite,CGCMM1,CGCMM2,2xDimitech,3xWWuMites,MicksMuP,Grogster1A,4xPeterMuM+,Zonker DIP-600,3xCGuKits,CGuBoard2,SnadPic100,SCBP64 & Exp100,PMMZ144,PMMZ100 .. and loving it![:D


Back to Top View panky's Profile Search for other posts by panky
 
Geoffg
Guru
Guru
Avatar

Joined: 06 June 2011
Location: Australia
Online Status: Offline
Posts: 2382
Posted: 17 May 2018 at 10:01am | IP Logged Quote Geoffg

No, not at the moment, however it is worth consideration.

Geoff
Back to Top View Geoffg's Profile Search for other posts by Geoffg Visit Geoffg's Homepage
 
MicroBlocks
Guru
Guru
Avatar

Joined: 12 May 2012
Location: Thailand
Online Status: Offline
Posts: 2181
Posted: 17 May 2018 at 4:22pm | IP Logged Quote MicroBlocks

A solution could be to add a global variable and check it in every interrupt routine.
It does not prevent the processing time that is used by the interrupts but that might be negligible.


__________________
Microblocks. Build with logic.
Back to Top View MicroBlocks's Profile Search for other posts by MicroBlocks
 
CaptainBoing
Guru
Guru
Avatar

Joined: 07 September 2016
Location: United Kingdom
Online Status: Offline
Posts: 561
Posted: 18 May 2018 at 2:15am | IP Logged Quote CaptainBoing

panky wrote:
Possibly one for Geoff and/or Peter?

Is there any way currently to globally disable and enable all interrupts?

Is it something that may be possible or desireable in the future?

panky


This is something I could quite often use. Microblocks has pipped me to the post as that is the solution I use in such cases.

Would still love to see DI and EI instructions.


Edited by CaptainBoing on 18 May 2018 at 2:15am
Back to Top View CaptainBoing's Profile Search for other posts by CaptainBoing
 


If you wish to post a reply to this topic you must first login
If you are not already registered you must first register

  Search the forums using Google.
In the news...
 
Post ReplyPost New Topic
Printable version Printable version
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Powered by Web Wiz Forums version 7.8
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide

This page was generated in 0.1094 seconds.
Privacy Policy     Process times : 0, 0.02, 0, 0.09