KCAM


Author Message
PeterB
Guru

Joined: 05/02/2015
Location: Australia
Posts: 484
Posted: 06:53am 22 Mar 2020      

G'Day All

For some years now I have been using KCAM on an XP PC driving a small CNC machine to engrave simple PCBs. Sadly the PC died. I think it got over excited when it saw it's new home. The PC has now recovered but KCAM has gone and does not seem to be available.
Is there some way of getting the KCAM software?

Peter

PeterB
Guru

Joined: 05/02/2015
Location: Australia
Posts: 484
Posted: 12:10am 23 Mar 2020      

Problem solved.

I found KCAM on a laptop and that fixed that. Just as I was getting used to the idea of MACH3.

Peter
Edited 2020-03-23 10:11 by PeterB