Home
JAQForum Ver 20.06
Log In or Join  
Active Topics
Local Time 07:30 22 Jan 2022 Privacy Policy
Jump to

Notice. New forum software under development. It's going to miss a few functions and look a bit ugly for a while, but I'm working on it full time now as the old forum was too unstable. Couple days, all good. If you notice any issues, please contact me.

Forum Index : Microcontroller and PC projects : Damn ! Wrong sex on my vga connector : (

Author Message
hitsware2

Guru

Joined: 03/08/2019
Location: United States
Posts: 441
Posted: 01:44am 03 Jan 2022
Copy link to clipboard 
Print this post



Thought I was ready to go ......
http://www.hitswares.com/
 
Grogster

Guru

Joined: 31/12/2012
Location: New Zealand
Posts: 7851
Posted: 03:29am 03 Jan 2022
Copy link to clipboard 
Print this post

You can buy gender-changers for only a buck or two....
That will turn the 15pin male socket, to a 15pin female like you want.
Smoke makes things work. When the smoke gets out, it stops!
 
Calli
Newbie

Joined: 20/10/2021
Location: Germany
Posts: 38
Posted: 08:46am 03 Jan 2022
Copy link to clipboard 
Print this post

We were all young and did mistakes back then. And nothing is wrong in sex when both, ehhhh all participants agree.

 
Tinine
Guru

Joined: 30/03/2016
Location: United Kingdom
Posts: 805
Posted: 09:51am 03 Jan 2022
Copy link to clipboard 
Print this post

Swinging from the chandelier, maybe but a VGA cable? Nah
 
Mixtel90

Guru

Joined: 05/10/2019
Location: United Kingdom
Posts: 1482
Posted: 10:13am 03 Jan 2022
Copy link to clipboard 
Print this post

And, Colonel, ze flying Helmet and ze wet celery? And maybe ze egg whisk?

@hitsware2
I can imagine that was *very* frustrating!  :(
-- Mick

Zilog Inside! nascom.info for Nascom & Gemini
 
lizby
Guru

Joined: 17/05/2016
Location: United States
Posts: 1856
Posted: 03:23pm 03 Jan 2022
Copy link to clipboard 
Print this post

  Grogster said  You can buy gender-changers for only a buck or two....


"Gender mender" does the trick, though I don't think I've used one in 25 years.
 
hitsware2

Guru

Joined: 03/08/2019
Location: United States
Posts: 441
Posted: 04:00pm 03 Jan 2022
Copy link to clipboard 
Print this post

The worst part is , I was ( I thought )
cognisent and oh so carefull of the selection ...
http://www.hitswares.com/
 
greybeard
Senior Member

Joined: 04/01/2010
Location: Australia
Posts: 137
Posted: 05:40am 04 Jan 2022
Copy link to clipboard 
Print this post

Remember, No means No    
 
DaveJacko
Newbie

Joined: 25/07/2019
Location: United Kingdom
Posts: 9
Posted: 10:53pm 11 Jan 2022
Copy link to clipboard 
Print this post

Have you tried swapping pins 2 and 3 ?..
RS232 general advice from the 80's
(swaps rx and tx pins, very often made it work ! )
plus ca change..
 
hitsware2

Guru

Joined: 03/08/2019
Location: United States
Posts: 441
Posted: 12:07am 12 Jan 2022
Copy link to clipboard 
Print this post

  DaveJacko said  Have you tried swapping pins 2 and 3 ?..
RS232 general advice from the 80's
(swaps rx and tx pins, very often made it work ! )
plus ca change..

Was completely wrong connector ( pins instead of holes )  
http://www.hitswares.com/
 
Print this page


To reply to this topic, you need to log in.

© JAQ Software 2022