Home
JAQForum Ver 24.01
Log In or Join  
Active Topics
Local Time 16:25 19 Jun 2024 Privacy Policy
Jump to

Notice. New forum software under development. It's going to miss a few functions and look a bit ugly for a while, but I'm working on it full time now as the old forum was too unstable. Couple days, all good. If you notice any issues, please contact me.

Forum Index : Microcontroller and PC projects : Practical Electronics PicoMite display problems

     Page 2 of 2    
Author Message
matherp
Guru

Joined: 11/12/2012
Location: United Kingdom
Posts: 8650
Posted: 09:51pm 31 Mar 2023
Copy link to clipboard 
Print this post

  Quote   found the ili9341 sd card is drive a:
like play wav "a:/t1" to play a wav file on the sd card
when the sd card is supposed to be b:/


It is not if you are running V5.07.06 or above
 
JohnS
Guru

Joined: 18/11/2011
Location: United Kingdom
Posts: 3683
Posted: 10:38pm 31 Mar 2023
Copy link to clipboard 
Print this post

Over here he says he is.

Worth printing mm.ver I think...

John
 
stanleyella

Guru

Joined: 25/06/2022
Location: United Kingdom
Posts: 1667
Posted: 05:25pm 01 Apr 2023
Copy link to clipboard 
Print this post

@JohnS - you're right. this display board is using v5,7,04.
updated to v5,7,06 and sd card is "b:/"
I should have tested my other display board which is updated.
 
JohnS
Guru

Joined: 18/11/2011
Location: United Kingdom
Posts: 3683
Posted: 05:28pm 01 Apr 2023
Copy link to clipboard 
Print this post

  stanleyella said  @JohnS - you're right. this display board is using v5,7,04.
updated to v5,7,06 and sd card is "b:/"
I should have tested my other display board which is updated.

It's good to hear it's working :)

John
 
     Page 2 of 2    
Print this page


To reply to this topic, you need to log in.

© JAQ Software 2024